11 Ocak 2012 Çarşamba

Marni at H&M

      Versace'yi uygun fiyatlarla buluşturan H&M bu kez ünlü İtalyan markası Marni ile iş birliği içerisinde.

     Versace koleksiyonu Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de moda tutkunları tarafından büyük ilgi görmüştü. Koleksiyon güzeldi ama desenli elbiselerini pek beğenmemistim açıkcası. Birçok değişik tarzın yaşadığı moda şehri Paris'teki mağazasında bile o modeller satılmamış. Marni at H&M' de Bauhaus tarzı baskılı koleksiyonu ise şimdiden tüm gözleri üzerine çekmeyi başarmış.  ;)   Siluetler tamamen Marni’yi yansıtacak şekilde tam pilili etekler, elbiseler, kısa pantolonlar ve jakarlı trikoları içeriyor ve ipekten, bürümcük pamuklu popline kadar çok çeşitli kumaşlar yer alıyor.

   Kadın giyiminin yanı sıra, erkekler için de hazırlanan bir koleksiyon bulunuyor. “Koleksiyonda Marni`nin imza desenleriyle kombinlenmiş etek, elbise, mücevher, çanta, ayakkabı ve şalların yanı sıra erkek ürünleri de yer alıyor. Bu sayede genç nesillere ulaşmak ve daha büyük kitlelerle konuşma fırsatı bulmak çok sevindirici” demiş Marni’nin kurucusu ve kreatif direktörü Consuelo Castiglioni.

Bu özel koleksiyon 8 Mart 2012’de dünya çapında yaklaşık 260 mağazada satışa sunulacakmış. Aşağıdaki videoya tıklayarak koleksiyona daha yakından bakabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.