29 Ocak 2013 Salı

İstanbul'da Kısa Bir Mola

   

   Yarıyıl tatilinin başlamasıyla İstanbul'da yaşayan insanlar şehrin kalabalığından ve trafiğinden bir an olsun kurtulup kafa dinlemek isterlerken; İstanbul dışında yaşayanlar ise dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul'a akın ederler.Bende tatili fırsat bilip soluğu İstanbul'da alanlardanım.
 

       Bu şehir yeme-içme kültüründen sanat faaliyetlerine,tarihinden doğal güzelliklerine günlerce gezmekle bitirilemeyecek bir mabed! Ve tabi ki kadınların en büyük meraklarından biri olan alışveriş için de!Mutlaka gezmek için takvimime aldığım sosyal ve tarihi mekanlara ayırdığım zamanın dışında bu alışveriş olanağından ben de bolca yararlandım zira İstanbul bir dünya şehri olmasının avantajıyla street-fashion tarzının en populer markalarından,dünya devi moda evlerine kadar birçok markayla bizi buluşturuyor.


        İstanbul'da ekranlardan ya da sosyal medyadan görmeye alışık olduğunuz simalarla karşılaşmanız gerçekten çok olası. Bende İstinye Park'ta karşılaştığım Burcu Esmersoy'la tanışıp fotoğraf çekilmeden edemedim.


  Kanyon'da dolaşıpta Harvey Nichols'a uğramadan olmaz tabi ki :)


 İstinye Park'ta geçen sene açılan Victoria's Secret mağazasında giyim reyonu bulunmamasına rağmen çok tatlı aksesuarlar vardı.

 
 Detaylarr;
     Bot: Emu Australia
     Çanta: Moschino

 


      Mont: Tommy Hilfiger
      Gözlük: H&M
      Ojeler: Nars



   Hristiyan dünyası tarafından önemli bir yere sahip olan ve Ortodoks Klisesinin başpiskoposluğunun bulunduğu Fener Rum Patrikhanesi gerçekten çok etkileyiciydi. Kliseyi gezerken bana eşlik ettiği için Niko'ya çok teşekkür ediyorum.



   Çanta: Céline
   Bileklikler: Hermes ve Pieces
   Gömlek: H&M


                Skinny pantolon: Zara
                Ayakkabı: Bambi


      Dilek zamanı ! ;))


    Akşam ise arkadaşım Zeynep Çakmakçı ile birlikte Ermeni ve Türk mutfağının en seçme lezzetlerini sunan Kör Agop'taydık. Müzik tarzı bana pek hitap etmese de hayran kaldığım mezeleri ve yemekleriyle gayet güzel bir akşam geçirdik.


                 Herkese iyi tatiller diliyorumm! Kendinize iyi bakın... :*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.