17 Şubat 2012 Cuma

Desenli Pantolon Modası Geri Dönüyor!

     Geçtiğimiz yaz sezonunun en trend parçalarından biri olan desenli pantolonlar bu yaz da yerini koruyacağa benziyor. Leopardan çiçek desenine, puantiyeden yıldız desenine kadar birçok çeşidini bulmak mümkün. Üstelik ince uçuşan kumaşlardan yapıldığı ve üzerimize yapışmadığı için oldukça rahatlar. Sıcak yaz günlerinde pantolonu tercih etmek isteyenler için mükemmel  bir kurtarıcı.

     Desenli pantolonlar ünlülerin de en çok kullandığı parçalar arasında. DİKKAT! Bu pantolonları iri kalçalı olanlara önermiyorum. Pantolonlar bol olduğundan dolayı vücut hatlarınızı daha kalın gösterebilir.

     İster sade isterseniz iddialı olanını tercih edin bu pantolonlarla sıradan görünmek imkansız. Özellikle ortadaki suluboya deseni detaylı Zara pantolona bayıldım.

    Desenli pantolonlar bu sezonun IN'i olsa da yanlış bir kombinde OUT olabilirsiniz. Pijamayla sokağa çıkmış imajı vermemek için bu tür parçaları yarım bluzlarla, askılı basiclerle kombinleyebilirsiniz. Eğer daha maskülen bir hava katmak isterseniz boyfriend gömlekleri ya da basiclerle kombinleyebileceğiniz smokin ceketleri önerebilirim.
   Kombinasyonunuzun tamamlayıcısı olarak kıyafetinizle uyumlu babetleri ya da topukluları tercih etmelisiniz.Tabi sade renk tonlarında olmak şartıyla. ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.