29 Ekim 2011 Cumartesi

Moda & Moda

     "A fashion that does not reach the streets is not a fashion." Coco Chanel
   Yani; sokaklara ulaşamayan moda 'moda' değildir. Birbirinden güzel ve ilginç birçok tasarım bulunuyor ama onları giyebileceğiniz uygun bir yer olamadığı sürece dikkat çekmekten başka bir şey yapamazsınız. Tabi bir de insanların sizin hakkınızda fısıldaşmalarını da işitmek zorunda kalabilirsiniz. Her kız dikkat çekmeyi, çekici olmayı sever. Fakat bunu yaparken kıyafetlerinizi gideceğiniz yere göre uyarlamak en doğru tercih olacaktır.

    60'lı yılların iş kadınlarını yansıtan bu elbiseyi kalın spor bir kemer ve güneş gözlüğü aksesuvarlarıyla tamamlayarak arkadaşlarınızla dışarı çıkarken rahatlıkla kullanabileceğiniz bir seçim haline getirdim. Eğer bir party için kullanabileceğiniz şık bir elbise versiyonuna dönüştürmek isterseniz; daha ince yüksek bel şık bir kemer sizi olduğunuzdan daha zarif gösterecektir. Biraz daha çekici bir hava vermek istiyorsanız yüksek topuklu siyah bağcıklı botları tercih edebilirsiniz. Bilekten bağcıklı olduğu için ayağınızı tamamen kavrar ve sarar, bu da sizin diğer açık topuklu ayakkabılara göre daha rahar hareket etmenizi sağlar. Timberland'in ve Diesel'in bu modellerini çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Timberland'in topuklu ve bağcıklı botun Jennifer Lopez'in de favorileri arasında. ;)


3 yorum:

  1. BERRAK HANIM,ÇALIŞMALARINIZI ÇOK BAŞARILI BULDUM.GELECEĞİN MODA EDİTÖRÜNÜ ŞİMDİDEN GÖRMEK BİZLERİ SEVİNDİRDİ.UMARIM EMEKLERİNİN KARŞILĞINI ALIRSIN.BAŞARILARININ DEVAMINI BEKLİYORUZ...

    YanıtlaSil
  2. ba-yıl-dımm en çokta 60lı yılların iş kadını kombinine :))

    YanıtlaSil
  3. Cuma Bey, gerçekten çok teşekkür ederim ;))

    Mell blogumu takip etmeye devam etmelisin yakında daha farklı kombinlerle de karşınızda olacağım :D

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.