13 Aralık 2011 Salı

İzmir Gezisi ;)

     Cuma günü, okulumun her sene düzenli olarak gerçekleştirdiği üniversite gezisine katıldım. Geçen sene Ankara'yı gezmiştik. Bu seneyse İzmir'deki üniversiteleri gezdik. Üniversiteler diyorum ama zamanımız kısıtlı olduğu için sadece 2 tanesini dolaşabildik. Günübirlik olmasına rağmen gerçekten dolu dolu geçti. Bir anımızı bile boş geçirmedik. Üniversite ortamında olmak ve o atmosferi soluyabilmek gerçekten harika bir duyguymuş. Bu tür etkinliklerin öğrencileri çalışmaya daha da teşvik ettiğini düşünüyorum. Bir yandan kampüsleri gezerken modayla ilgili ilgimi çeken kareleri yakalamayı da ihmal etmedim. ;)
  Gezi turumuza Ege Üniversitesi'ni gezerek başladık. Oldukça büyük bir yer gez gez bitmedi. Kafeteryaları oldukça kalabalık ve uzun bir süre sırada beklemek zorunda kalmama rağmen beklediğime değdi. İnanılmaz güzel kumpirleri var. Eğer bir gün yolunuz düşerse mutlaka uğramalısınız.
  Esas konuya geliyorummm... :)
  Yukarıda görmüş olduğunuz elbise sıradan gibi görünebilir ama aslında materyalleri sıradan bir kağıt ve yapıştırıcı! Bir rüzgarla üzerinizden uçup gidebilir :P ama oldulça inanılmazdı dokunmak yasak olmasına rağmen kendime engel olamadığımı itiraf etmeliyim. :D
  Kanatların üzerindeki desenlerin nasıl oluşturulduğuna dair fikrim yok ama hiçbir kırışıklık göremedim. Gayet özenli çalışmışlar.
 Eteklerindeki küp detaylarına bayıldım. Çok marjinal.

  İşte bir balerin kostümü! Eteklerinin kabarık durmasını sağlamak için bayağı çaba harcamışlar sanırım.

    Bu kostüme bakar bakmaz aklıma ilk gelen şey Beyonce ve Lady Gaga'nın konserlerinde giydikleri mayolar oldu.
    Ege Üniversitesini gezmek için otobüsümüzden indiğimizde etrafın şaşkın bakışlarına aldırış etmeden pozumuzu verdik.
   Sıra Ekonomi Üniversitesi'ne geldi. İçeriye adımımızı atar atmaz büyülendik diyebilirim. En çok beğendiğim yer burası oldu. Ayrıca moda tasarımı bölümü de var.

    Okulun bahçesine vitrini andıran cam bir bölüm yapmışlar ve tasarlanan güzel kıyafetleri burada sergiliyorlar   .Önü mini arkası kuyruklu bu beyaz elbiseyi çok beğendim.


   Bir gezinin olmazsa olmazıdır alışveriş! Üniversiteleri dolaştıktan sonra gezimizi Agora'da sonlandırdık ve doyasıya alışveriş yaptık. Dönüş yolculuğumuzda otobüste bol bol şarkı söylemeyi ihmal etmedik. Hocalarımızın başını birazcık şişirdiğimiz için onlardan teker teker özür diliyorum. :P

4 yorum:

  1. canım hoşgeldin izmire umarım begenmıssındır.izmir kesnlıkle yasanılması gereken bir şiir tercıhlernde burayı yazmayı unutma:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de İzmirliyim ;) Daha once Ege yi gezmistim ama ilk kez Ekonomiyi gezebilme imkanim oldu ve gercekten cok begendim... Aslinda İzmir'i yazmayi dusunmuyodum ta kiii Ekonomi'yi gezene kadarr :D Fikirlerim tamamen degismis durumda ;)

    YanıtlaSil
  3. Orda olmak istedim fotoğrafları görünce ;/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım siz de bir gün gezme imkanı bulursunuz :D

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.