1 Aralık 2011 Perşembe

Kristen'ın Breaking Dawn Kıyafetleri

     Hepimizin merakla beklediği Twilight Serisi'nin son filmi olan Breaking Dawn'a sonunda kavuştukk! Yönetmenliğini Bill Condon'un yaptığı filmde, zorluklara rağmen evlenen Bella ve Edward çiftinin düğün töreni izleyenleri adeta büyülüyor.

    Filmde Bella'nın zarif vücut hatlarıyla bütünleşen vintage görünümlü gelinlik, sade olmasına rağmen inci detaylı sırt dekoltesi oldukça iddialı. Omuz kısımları daha da kayık olsaydı daha hoş ve çekici olabilirdi.

      CAROLİNA HERRERA imzalı bu zarif gelinliğin fiyatı on binlerce doları bulduğundan dolayı, bu havayı yakalamak için Alfred Angelo'dan bir replikasını edinmek isterseniz fiyatı 799$.

  Sex and the city'de Carrie'nin ve Madonna'nın favori ayakkabı markası olan Manolo Blahnik'in  taşlı ayakkabısıyla gelinlik birbirlerini tamamlamış gibi görünüyor. Topukları yüksek olmasına rağmen oldukça rahatmış. 600$'dan başlayan fiyatlarıyla adeta bir tutku haline dönüşen Manoloları her kızın deneme şansının olmasını diliyorumm... ;)


       Mavinin en beğendiğim tonlarından biri olan koyu turkuaz renkli Banana Republic kazak oldukça cool duruyor.



      Bella'nın dolgulu beyaz bikinisinin bir benzerini ise Victoria's Secret'ta buldum. Beyaz bikini plaj çantalarının olmazsa olmaz klasiğidir bence...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.