2 Ağustos 2011 Salı

Ayakkabının Sanatla Buluşması

       Stilist Robert Verdi tarafından Vans'a bir seçenek olarak sunulan bu koleksiyon Hermes'in vintage eşarplarının baskılarıyla donatılmış.Bu ayakkabılara aşık olduğumu itiraf etmeliyim.Hemen birtane edinmeyi çok isterdim ama  henüz Hermes tarafından onaylanıp satışa sunulmadığı için malesef edinemiyorum. :(.Açıkcası ortada bir anlaşma yok ama; yalnızca düşüncede bile kalsa bu tasarımların büyük yankı uyandıracağına eminim :D
 
      Bütün seçenekler birbirinden güzel ama en çok beğendiğim ayakkabı bu oldu.Mavi-kırmızı zemin üzerine dore zincir ve gümüş halat detayları ayakkabıya denizci havası katmış.Beyaz mini şortların üzerine bu sezonun modası olan yarım lacivert bol bir t-shirtle kombin edildiğinde hoş duracağını düşünüyorum.


        Sirk konseptli bu ayakkabı çocuksu ruhundan vazgeçemeyenler için güzel ve esprili bir seçenek.



                 Bordo üzerine dore şovalye deseniyle süslenmiş bu ayakkabıda kullanılan altın renkli detaylar zengin ve gösterişli bir hava katmış.

          Kızılderili savaşçı kabileleri yansıtan özgür ruhlu bir tasarım.Ayakkabıda kahverengi tonları hakim olduğu için hemen hemen her renk kıyafetle rahatlıkla uyum sağlayabilecek bir tercih. ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.