5 Ağustos 2011 Cuma

Shopping Diary 2

       Paris'ten arkadaşım Thibault ile birlikte sezonun önde gelen trendlerini incelemek için alışveriş turuna çıktık.Tercihimizi Marmaris'e yeni açılan Polo Garage'dan yana kullandık.Bir Türk markası olarak Polo Garage'ın gün geçtikçe kendini daha da geliştirdiğini ve en son trendleri takip ettiğini gözlemliyorum.

          Thibault Kirac(16)                                          Berrak Yaylalı(16)
          Yer:Marmaris                                                 Yer: Marmaris
          Gözlük: Carrera                                              Gözlük: Mango
          T-shirt: Paris                                                   Bluz: Stefanel
          Şort: Jack & Jones                                         Kemer: Mudo
          Terlik: Abercrombie & Fitch                           Şort: Benetton
                                                                                Saat: Swatch
                                                                                Ayakkabı: İnci


      Krem rengi askılarında kahverengi deri detayları olan Ralph Lauren tarzı bu tank top'u çok beğendim.Özellikle bu sıcaklarda ne giyeceğine karar veremeyenler için penye kumaştan tasarlanmış rahat, pratik ve şık bir tercih.Bir skinny jeansle çok güzel kombin edilebilir.


       Mercan rengi süet ve zincir detayları olan bu kolye sayesinde  uzun elbiselerinize, tulumlarınıza ya da basiclerinize hoş bir hava katabilirsiniz.

    İşte bu sezonun trendi 'Tulumlarrrrr'!( İvana Sert'in tabiriyle 'Tülümler':P) Özellikle orta ya da kısa boyluların böyle kısa modelleri giymelerini tavsiye ediyorum çünkü aksi takdirde boyunuzun olduğundan daha kısa görünmesi gibi bir sorunla karşı karşıya kalırsınız . :P

     Özellikle serin yaz akşamları için uygun bir tercih.Pançonun en çok arka bölümündeki dökümleri hoşuma gitti.Öndeki fermuar detayından dolayı omuzları düşürülerek de kullanılabilir. :D


   Son olarak mağazadan ayrılmak üzereyken gözüme takılan şeyde bu Steve Madden sandaletler oldu.Üzerindeki metal detaylar ve crocodile desenleri vahşi ve çekici bir hava katmış.Her türlü aksesuarla veya kıyafetle çekinmeden kullanabileceğiniz bir ürün.

2 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.